onsdag 12 december 2007

My So Called Scarf


Har börjat på en My So Called Scarf . Tyckte först att den såg ganska tråkig ut, men den är verkligen läcker. Har aldrig sett dessa maskorna innan och tänkte att jag måste försöka. Det är bara två olika varv man stickar om och om, så mönstret fastnar i huvudet direkt. Garnet är Scheepjes Alpine, och har legat i mitt lager i evigheter. Tycker att det kan vara ganska svårt att hitta mönster som verkligen passar till så pass flerfärgade garner. Men här finns ett mönster som verkligen låter garnet komma till sin rätt.
Det har blivit många projekt på stickorna på sistone, så det börjar väl bli dags att rensa upp och avsluta åtminstone några av dem, för jag har massor av nya projekt som jag snart vill börja på.
I did cast on to a My So Called Scarf the other day. I thought that this scarf looked very boring att the first sight, but after a closer look, when I saw the stitches, which I`ve never seen before. I knew that I had to have one. It`s very simple knitting with only two different rows to remember. The yarn is Scheepjes Alpine and I have had it in my stash for ages. I think it can be hard to find patterns that really fits with such variegated yarn, but this pattern really show of the yarn in a great way.

Inga kommentarer: